Author Topic: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határidők"  (Read 100955 times)

beetke

• Guest
Re: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határidők"
« Reply #150 on: 2008 April 04, 18:39:07 pm »
Dejó! Legalább valakinek a kocsija már úton van. Én nem hallottam a picikémről mióta közölték h kapott alvázszámot. Azt mondta az ügyintéző, hogy innentől 2 hétig semmi hír nem lesz róla. Micsoda dolog ez?! Letelik lassan a két hét aztán megint zaklathatom őket! :-X

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
  • Segített?: +0/-0
« Reply #151 on: 2008 April 07, 15:54:30 pm »
Múlt héten írtam levelet a kereskedésbe érdeklődvén az autómról amit lassan 4 hónapja várok. Írásban azt a választ kaptam hogy legkésőbb a jövőhéten /vagyis ezen a héten/ megtörténik az átadás. Na most ugye ma hétfő van és marhára nem keres senki.Gyanítom , hogy a héten ez nem fog összejönni. Miért néznek ezek hülyének?  >:(

Offline bitmester

• Vezetett már fiestát
  • Segített?: +1/-0
« Reply #152 on: 2008 April 08, 09:38:42 am »
Lehet, hogy te már az újat kapod?  :) :-X

beetke

• Guest
« Reply #153 on: 2008 April 08, 15:00:39 pm »
Na jól megzaklattam az értékesítőt  :-X Azt mondta, hogy még a gyár udvarán van az autó, és hogy szállításra vár, ami elvileg azt jelenti hogy egy hét múlva ér M.o-ra, 1 hét a kereskedésbe, és plusz egy hét a papírmunka. Szóval baromi sokára kerül a kezeim közé a kocsikulcs >:( Nem értem, miért megy ilyen lassan ez az egész?! Öreg vén szipirtyó leszek mire megkapom!  :'(

BPeti

• Guest
Re: Az új autó megérkezése, "avagy a be nem tartott határidők"
« Reply #154 on: 2008 April 08, 15:18:17 pm »
Nem értem, miért megy ilyen lassan ez az egész?! Öreg vén szipirtyó leszek mire megkapom!  :'(

Ha jól töltötted ki az adatlapod, akkor az még azért messze van  :icon_flower: Ellenben miután az országba ér, akkor is sürgetve tudják csak megcsinálni 2 hét alatt, hogy hozzád kerüljön, :( ellenben utána lesz egy jókis autód. :) Legalább is én szeretem az enyémet nagyon. Megérte várni rá, de nem korrekt, hogy ezzel visszaélnek a kereskedők.  :snorting:
« Last Edit: 2008 April 08, 15:25:33 pm by BPeti »

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
« Reply #155 on: 2008 April 08, 17:27:17 pm »
Na új fejlemény van! Már nem 5-6 nap alatt ér ide hanem másfél hét  >:( De holnap az is letelik. Na de ha itt van majd jól lehozzák külön Budaörsről és sos-be intézik a papírokat...
Ja meg mégsem hajóval küldik hanem vonaton meg kamionon. Na asszem most más nem változott. Holnap lesz 3 hete, hogy legyártották. A kereskedő köszöni a türelmemet...de már NINNNCCCSSSS!  :blob8:

beetke

• Guest
« Reply #156 on: 2008 April 09, 09:00:46 am »
Nekem már akkor is kell!!!  >:( Az értékesítő azzal nyugtatgatott, hogy óóó még bőven benne vagyunk a 8-12 hetes határidőbe... ami igaz is, hiszen még csak 6 hét telt el a megrendelés óta. De miért kell ennyi ideig húzni a dolgokat??? Az embernek az öröme is alábbhagy ennyi várakozási idő után.  :(
Aztán amikor ideér, tutira húzni fogják az időt a papír munkával. Ezeket is olyan jó lenne elintézni amikor már tudjuk, hogy le van gyártva, van alváz meg motorszáma, megírni a papírt, beadni ide-oda, és amikor aktuálissá válik mehet is minden. Nem akkor elkezdeni, amikor már itt van az autó...  >:(

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
« Reply #157 on: 2008 April 09, 10:50:05 am »
Az a baj ezzel az egésszel, hogy hazudnak. Nekem volt 3 gyártási időpontom.Azt is mondták, hogy ha le van gyártva akkor egy másfél hét után átvehető.Ezek a mondatok 2 tanu előtt hangzottak el. Most is van egy email-em arról, hogy LEGKÉSŐBB ezen a héten átadás van. Ma van 3 hete hogy legyártották. Kocsi sehol.Nem értem miért hazudoznak. Azt hiszik nem veszem észre, hogy nem lesz meg a kocsi a héten? Mi értelme ennek így?
Nem értem.

beetke

• Guest
« Reply #158 on: 2008 April 09, 14:57:49 pm »
Az elején nekem is azt mondták, hogy legyártják és onnantól 2-3 hét és alattam az autó... aztán gyártás óta eltelt 2 hét, és most még 2-3 hét amíg szállítják. Az egészben az a legszomorúbb, hogy az ember csak várja... várja... és a kezdeti öröm átmegy dühös toporzékolásba (majd hogy nem... ;D). Lehet, hogy ha már nálam lesz, másképp fogom gondolni, és maradnak a szép emlékek :D Kitartás minden sorstársnak  ;) :-*

Offline Kuti

• Lacos
  • A mester
  • Segített?: +33/-4
« Reply #159 on: 2008 April 09, 16:37:49 pm »
Ha a dátumokat megnézitek a topikba akkor mondhatom, hogy az utóbbi időkben szaporodtak el ezek az időhúzások, természetesen régebben volt ilyen de nem ENNYI! Tudom titeket nem vigasztal, de hidjétek el nem bántátolk meg a Fuiesta melletti döntést!
Astra vagy Fiesta!?
ui.: Saját helyesírási hibáimért előre kérek elnézést! :D

Offline Gyurgyo

• Látott már fiestát
« Reply #160 on: 2008 April 09, 18:23:23 pm »
Kuti: köszi a bíztatást.Csak már ott tartanék, hogy tankolok...persze ritkán ;)
Ma felhívtam a kirendeltségvezetőt és levelet is írtam neki az ügyről. Visszahívást ígért amit meg is tartott.Azt montda ma nem tud érdemi információt adni, mert a kolléga akit megkérdezhetne nem elérhető, de holnap már az lesz.Így most várok holnapig és talán akkor megtudom végre, hogy mikor lesz autóm.Azt is kiváncsian várom, hogy az eheti elmaradt átadás miatt cserébe mit ajánlanak fel...és nem is az érték a fontos hanem a gesztus. Hiszen tutira mondták ezt a hetet! Én azt is elhiszem hogy nem ők tehetnek róla.Csak ez nem vigasztal :( Hol reklamáljak ha nem ott ahol rendeltema kocsit és ahova fizetek? Na türelem holnapig. Megírom majd mi lett ebből.
Gyurgyo

Offline orlando

• Újonc
  • *
« Reply #161 on: 2008 April 09, 23:05:12 pm »
én csak jót tudnék mondani a kereskedőről, mert az első találkozástól a kocsi átvételéig nem telt el 3 hét.
pedig nem is alap autó..

BPeti

• Guest
Re: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határid?k"
« Reply #162 on: 2008 April 09, 23:45:15 pm »
Szerintem itt senkit nem az zavar elsősorban, hogy mennyi idő telik el, (bár esetemben is a 4 hónap nem kevés) hanem az, hogy félre- vagy éppen sehogy nem tájékoztatnak. Síri csend, amikor pedig információ jön, sok esetben csak bíztatás, semmi köze a valósághoz. Én ebben érzem a problémát. És abban, hogy Ford kereskedők vagy nem olvassák ezeket a fórumokat, vagy nem törődnek vele. Ami szimpatikus volt a kereskedőmben, hogy látván, hogy milyen lassan kaptam meg az autót (ez meglepteő :O) mondta, hogy már az új kuncsaftoknak, akik ST-t rendeltek inkább eleve 4 hónapot mond. Húzzák a szájukat, de legalább tudják, mire mondanak igent, ne adj isten, még ha előbb elkészül, duplán elégedettek lesznek. Ahogy Beetke is írta, mire átveszed, "embernek az öröme is alábbhagy".
« Last Edit: 2008 October 28, 22:40:32 pm by viktorwrz »

Kiccsákány

• Guest
« Reply #163 on: 2008 April 10, 14:48:47 pm »
Én is kaptam új időpontokat. Az imént hívtak, az autó elhagyta Kölnt. Ma igéret, jövő hét elején Mo-n van, utána egy hét, ameddig kiviszik a kereskedésbe, és még egy hét a papírok. Ezek szerint hó végén újautó tulajdonos leszek. Mindezek után merjek még hinni? ???

BPeti

• Guest
Re: Az új autó megérkezése "avagy a be nem tartott határid?k"
« Reply #164 on: 2008 April 10, 16:31:10 pm »
Mindenképpen!  :smileinbox:
Ha az autó már nem a gyárban pihen, akkor már van ráhatásuk a kereskedőknek a dolgokra. Ráadásul nem valami szűk az a határidő, amit leírtál, abba belefér (szerintem)
« Last Edit: 2008 October 28, 22:41:26 pm by viktorwrz »