02 June 2020

Ismét működik a FiestaKlub és a Fórum!

 

Technikailag is kihívásokkal szembesültünk meg sajnos időnk sem volt annyi, amennyi a gyorsabb intézkedéshez kellett volna. De a lényeg a lényeg, hogy ismét él az oldal, és ismét a megszokott helyen működik a fórum. Természetesen a helyzet nem 100%-os, vannak kisebb-nagyobb hiányosságok, ezeket menet közben vagyunk kénytelenek pofozgatni - ahogy időnk engedi.

Tudnivalók:

  • Az oldalon jelenleg max. a régi híreket lehet megtalálni, más funkciója nagyon nincs egyelőre.
  • A fórumban él a regisztráció, terveink szerint ahogy az oldal is életre kel teljesen, ezek a regisztrációk megmaradnak.
  • Sajnos az ideiglenes fórumon történt dolgok (regisztrációk, bejegyzések, stb) átemelésének nagyobb a kockázata/munkája annál, hogy bevállaljuk - így azoknak intsünk búcsút.
  • A régi fórumban a felhasználóképek egyeseknél eltűnhettek, sajnos fel kell újra raknotok egy képet magatokról (avatar).
  • Bizonyos profilinfók (aláírások, lakóhelyek, stb) ékezetei megsérültek. A felhasználónevekben volt türelmünk kijavítani (és kellett is), a többit rátok bízzuk. Ha valahol ékezettel kapcsolatos hibát láttok, amit nem tudtok kijavítani, akkor a hiba leírásával küldjetek PM-et a fórumban DVZs-nek és megnézi.

Még egyszer köszönjük a türelmet, tessék garázdálkodni az eredeti fórumcímen, beszéljünk, szervezkedjünk - és drukkoljatok, hogy mihamarabb sikerüljön időt szakítani a fennmaradó teendőkre.

FFK Admin-csapat

Please publish modules in offcanvas position.