Csevegő > Szervizek

Autonett Kft. - Budapest XXI. ker. Védgát u. 45.

(1/1)

viktorwrz:
Írd meg tapasztalataidat erről a szervízről.

laca08:
Ha valakinek van valamilyen tapasztalata a szalonról! Azt is megoszthatná velünk.

ptomi:
Sziasztok!
Hát sokan nem járnak ide. Én itt is vettem, és itt is szervizeltetem(a kötelezőket). A vásárlásnál viszonylag korrektek voltak(2005 nov), leszámítva a beszámítást, amikor a 13 éves -egyébként rendesen szervizelt-mazda 323f-ért 350eft-ot kínáltak,a két gömbcsukló hibája miatt. A vételnél alkuról szó sem lehetett(bár így sem panaszkodom),de ha kissé kedvesebbek, és a vásárlás után is megismernek, szívesebben járnék vissza.
A szervízről sokat nem mondhatok(kopp-kopp), 1ajánlott-1kötelező közepes áron, rákérdeztek szűrőt cseréljenek-e, mert még nem indokolt, az autót közben nem látod, még sehol nem tudák úgy kicentírozni a kereket, hogy 130 körül ne rázzon, csak itt, a mosóban szépen dolgoztak.Röviden ennyi.

Xerxes:
Én itt vettem az autót és sztem lehet alkudni bizonyos dolgokban. Igaz nekem nem raktárrol érkezett az autó és kicsit csúsztak a határidővel.  Tudok itt egy jó értékesítőt ha valakinek kell!    A szervizükben 1×voltam: bátyó letépte a majrévasat 1,5 óra szenvedés lövésük se nagyon volt. Illetve ezt már máshol is írtam: a riasztót úgy csavarozták fel,hogy a csavarok a kerékjárati íven át a kerék felé meredtek!   +haver fityeszét lezúzták,bevitte (metálkék) lefényezték és észrevette hogy a lökös alatti részeket zöldre fújták....

Navigation

[0] Message Index

Go to full version