Csevegő > Szervizek

For-Top Tatabánya

(1/2) > >>

Gyurgyo:
Gondoltam legyen ilyen is.Én 2 és fél hete várok kettő műanyag alkatrész cserére.Az ígérték hogy 20.-a péntekig felhívnak.Nem hívtak.Azóta sem. Nektek van tapasztalat ezzel a szervízzel kapcsolatban?

Gyurgyo:
Négy hibát jelentettem be garanciába.Abból eddig egyet javítottak meg. A többiről annyi hír van, hogy TALÁN szerdán... több mint egy hónap telt el eddig...

Pocok:
Most voltam 1 éves kötelező szervizen. Lekopogom nálam minden rendben ment.8 ra adtak időponton 8:05 kor már bent is volt a kocsi.Kb 25 perc alatt végzett a szerelő,én végig ott áltam a kocsi mellett,szóval azzal sem volt gond hogy nem engednek be.Az egyetlen negatívum amit ma tapasztaltam hogy majdnem több idő volt amig a számlát kiállították mint maga a szervizelés.A végösszeg 17600ft lett(szerelés+olajszűrő+légszűrő+segédanyagok/féktisztító spré,zárolajzó/) és az olajat én vittem.

Gyurgyo:
Hát szerdán sem jött meg a cucc... >:( Beszéltem a kirendeltségvezetővel.Péntekre leküldték neki az alkatrészt és már mehettem volna ha éppen nem melóban vagyok.Hétfőn vihetem.Csak azt nem értem, hogy ha ez mehet így is akkor miért kell szivatni az embert?Az ügyintéző szervízes munkafelvevő miért nem teszi ezt meg alapból?Egészen másként állna az ember szája ha látná az igyekezetet.Mert ugye, hogy megy egy nap alatt is?! Csak miért kell ezért veszekedni?Nem értem  ???

Gyurgyo:
Csak jelzésképpen: 7-8 hónapja várok egy alkatrész cserére amit a For-Top tatabánya ígért meg. Azt mondták majd hívnak...azért arra igen kíváncsi lennék mi van a munkalappal amit azóta sem írtam alá, mert csak egy hibát javítottak ki és másikat azóta sem!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version