Kuka > Topiktemető

S.R.F.T vs. FiestaKlub

(1/5) > >>

viktorwrz:
A régi "motorosok" már tudják, hogy a FiestaKlub mellett működik egy másik Ford Fiesta tulajokat tömörítő társulás is.
Sajnos a két klub/csapat között voltak/vannak némi nézeteltérések.

Ezt a topikot ezek tisztázására hoztam létre, illetve ide várom hozzászólásaitokat a témával kapcsolatban.
Előzményként ajánlom olvasásra a következő 2 linket:
http://www.fordfiestaklub.hu/content/view/192/147/

http://www.hirblokk.hu/srft/forum/index.php?topic=120

donmilcsi:
Egyszer már átolvastam egy topikot (kb 2óra alatt), asziszem morgabe linkelte nekem carstylingon.
De szerintem itt a két vezető rivalizálásából lett ráragasztva a klubokra is a rivalizálás.
Mindkét klub ugyanazon autótípusért rajong, csak az SRFT kifejezetten a tuningolt autókat gyűjti, tehát rilavilázálásnak szerintem semmi helye nincs a két klub között!!
Én integetni fogok minden SRFT-s Fiestaklubos autónak az úton! ;) :notworthy:

sUdYe:
én kicsit kilógok a sorból, mert nekem nem fiestám van. De a rivalizálásnak egy márkán, sőőőt egy típuson belül pláne nincs értelme, és csak rontja a közösségi morált. Majdnem minden klub átesik hasonló kríziseken, ezeket tudni kell kezelni. Escortclub vs Ford-klub is volt, mára már tisztázódott a helyzet, és megbékélés megtörtént. Remélem a két Fiestás klub között is rendeződik a viszony és sikerül összehozni békében és nyugalomban minél több nagy akár közös találkozót is. ;) a nézeteltéréseket meg tegyük félre, ne erről szóljon a tagok szabadideje ;)
köszöntem. :)

Kuti:
Szerintem nem kéne itt is erről hitvitát nyitni. A két említett linken ez már megtörtént bőven sok volt feleslegesnek tartom ezt, ha nem muszáj nem kell a vasat ütni!
Mióta nincsenek az oda-vissza beszólások, sokkal nyugodtabban olvasom a fórumot és az oldalt! Van olyan tippem, hogy ezzel más is így van!

sdavid:

--- Quote from: Kuti on 2008 June 25, 13:46:11 pm ---Szerintem nem kéne itt is erről hitvitát nyitni. A két említett linken ez már megtörtént bőven sok volt feleslegesnek tartom ezt, ha nem muszáj nem kell a vasat ütni!
Mióta nincsenek az oda-vissza beszólások, sokkal nyugodtabban olvasom a fórumot és az oldalt! Van olyan tippem, hogy ezzel más is így van!

--- End quote ---

Igen, de pl nagyon sokan kevésnek tartják a Status quo-t és nem azt akarják, hogy van két azonos érdekeltségű klub akik lesz.rják egymást, hanem szeretnénk akár közös találkozókat stb.-ket szervezni. Legalábbis én így vagyok vele.  :notworthy:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version