Csevegő > Szervizek

Ivanics Kft. - Budapest XI. ker. Méhész u. 2-4.

(1/4) > >>

viktorwrz:
Írd meg tapasztalataidat erről a szervízről.

Kuti:
Nos én ennél a Ford-Volvó fészeknél vettem kicsiny kis fiókámat. 8)

A jármű vételénél nagyon rendesek, gyorsak, pontosak voltak.
A szervíz részük értendő a kötelezőre (helló e-hónapba megyek hozzátok) nagyon rendesek és becsületesek.
A váltózárszerelésnél nem tetszett a középkonzol visszarakása, mert hagytak a két elem között rést, de maga a szerkezet korrektűl működik.
A kasznis része becsületes munkát végez, de pontatlant, 5ször kellett visszamennem, bár részben én is hibásnak látom magam, hogy elösszőr nem néztem meg alaposan. (polírozási probléma, egy zárvisszaszerelési probléma, fedőelem lehagyása)) mindezek ellenére becsületesen ellensúlyozták, tehát panaszra nincs okom!
Többi szakszervízzel árbani összehasonlítási alapom nincs.
Egyszóval jónak minősítem a szervizét is! ;)

Kuti:
Hát eljött a napja, hogy a szervízet meglátogattam rendesek tisztességesek és kedvesek voltak, mindent el is mesélt éppen mihez nyúl. aztán jött a kassza! 50000 kb aszt hittem szívinfarktust kapok!!!

Kuti:
Hát mára már asszem magamhoz tértem, így részletesen beszámolnék!

Hát ez tájékoztatás többiek részére, de ha a szervízből olvassák, hát nem kérek elnézést, mert a valóságot írom le.

Kezdjük!

A bejelntkezésnél másfél hét után kaptam időpontot. Azt mondom, hogy ez korrekt, mivel elhiszem sok a munka és még elöbb is fogadtak, mint máshol tették ezt egy másik kocsival. Tehát ebből 5 ös!
Törödés az ügyféllel: Azt kell mondanom, hogy kevés ilyen helyen jártam! Rendesség, tisztesség, kedvesség kítünő! Panaszom nem lehet. Mikor a kisebb-nagyobb problémáimat sorolgattam türelmesen hallgatták. Lehet hogy piti dolgok, de annak aki a kocsijában él (2 év alatt 35000km) annak minden apróság fontos! A szerelés közben a szerelőtérben nézhettem a munkát. A szerelő mutatta és magyarázta mit csinál éppen, ilyennel még nem találkoztam soha. tetszett!!! Ezt egy kiválóra értékelném, csillagosra méghozzá.
Munka: nem értek sokat hozzá, de úgy tünik nagyon jó munkát végeztek.
Garancia egység: Ezt belátom nem az ő hibájuk, de: a ford nem adja gariba a hátsó ablakpárátlanító fűtöszál javítását. Azt mondják muszály cserélni, de ezt a központi ford nem csípi. Az ügy folyamatban van, de kilátás nincs a happy-re.
Árak: Elérkeztünk ahoz a ponthoz, amin tegnap kiborúltam! Utólag a számlát átnézve és többek szerint is köznyelven fogalmazva lehúztak! irreálisan magas volt az összeg. A vége 50 és 51 ezer között volt (magyar forintban). A részösszegek külön-külön is magasak voltak, amit nem részleteznék a nyilt nyilvánosság előtt. A végösszeg az előző évi szervíz áránál több mint kétszer nagyobb volt. Hát itt bukott a szemembe egy nagyot a szerelde. Ebből nullát kap tőlem. /de legalább lehet már kártyával fizetni, tavaly még ezt nem lehetett és ezért volt egy jó kis utam a legközelebbi bankomathoz.

Egyenlőre ennyi!

Z00L:

A történetem ott kezdődik, hogy a 2008.02.12.-én megvásárolt Ford Fiestám elérte az első évet. Szerencsére, az internet segítségével, nem kell minden egyes Ford márkaszervizt végig telefonálni, az e-mailezés  által nyújtott kényelem hullámain, minden Budapesten található márkaszervizt meg tenderezettem, hogy ki, mennyiért vállalja az 1 éves Fiesta szervizelését 14.000 Km-el. Vegyes volt a kép, de inkább a 30.000Ft. + kategória volt az ami előtérbe került. És ekkor jött a meglepi, a FORD Ivanicstól visszahívtak, hogy megkapták az e-mailemet, és mennyi a kilométer, és egyebek. Rövid beszélgetés után, 22.600 Ft-ért vállalták az első éves szervízelést. Olajcsere+szűrő.A levegőszűrőt még nem kellet cserélni.
Nagy hirtelen, még azon a napon el tudtam intézi a gépkocsi szervizelését.
Délután a szervizbe megérkezve, rögtön vitték a kocsit. A műhelybe BE LEHET MENNI! /A Petrányinál meg sem kérdezik./
A szerviz végeztével, a „kialkudott” összeg kifizet, és ennyi.
Számomra az Ivanics féle szerviz hozzáállása azért hihetetlen, mert még amikor csak a Volvos szférában mozogtak, horror hírek mentek a szervizdíjakról. De lehet hogy a Fordos szférához teljesen új árazást/hozzáállást alakítottak ki. Én csak ajánlani tudom ezt a szervizt.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version