Csevegő > Szervizek

Petrányi-Autó Kft. - Budapest X. ker. Kerepesi út 105.

(1/3) > >>

viktorwrz:
Írd meg tapasztalataidat erről a szervízről.

Kuti:
Hát itt is jártam és eddíg jó benyomást tettek rám. A fordulatszámom mint már említettem nem volt jó, ált fulladáshoz vezetett.
Egy elektronikai kütyüt cseréltek ki és már mükszik is a verda. (50000ft-s alkatrész) de a gari miatt nem kellet kifizetni. Nem úgy mint a másik szerelőnél kellet volna és még a hiba közelébe sem jártak a hibának az Ivanicsék.
Mindenesetre azóta jó a kocsi, és a kiszolgálás is rendes volt. A pénteki nap megyek újra de most más hiba végett, folyt köv péntek este!

Kuti:
Nos voltam ismét elintézni egy garis alkatrészt, pontosan a hátsó szélvédő fűtőszálát. A hiba elhárítva és kicsi-kocsim újra 100%-os. A zöldkártyám is készen van, mindezt gyorsan és rendesen odafigyelve csinálták meg, Jövőre tudom hova viszem éves vizsgálatra a kocsit.

Kuti:
Nos ma is voltam itt!

A találkozón feltűnt, hogy csak nekem nem jó a vétel! Mikor Balatonról jöttem haza, akkor egy nagy kerülőt tettem, mert egyszerűen nem lehetett haladni a dugótól. Megláttam az út szélén a Ford szervizet és gondoltam benézek a rádió miatt. ma már meg is csinálták, szerintem elég gyorsan mert csak egy felyezeteet tudtam elolvasni a könyvből és a hiba feltételezhetően 100%-os forrását megtalálták és javították! a Hónapban még le lesz tesztelve! Reszkess Badacsony! Reszkess 8-as főút! Jön a nagy rádióteszt!

És tőlem kapnak ismét egy 5-öst!

Persze csak szóba, mivel csak egyszer lehet szavazni!

Pozitivan:
Én ot vettem az autót. Az igazán korrekt volt.
A szervizzel egyetlen gondom volt, hogy amikor a munkafelvételen lévő hölgynek elmondtam a gondomat, akkor ő egyból azt kezdte fejtegetni, hogy biztos nem rendeltetésszerűen használtam az autót. :-\
Én csak a garancia idő alatt vittem oda az autót. Én egyébként ismerettségi okokból a Budapesti Ford Theta szervizbe hordom az autómat. Már kb. 10 éves a kapcsolat. Igaz nem hivatalos márkaszerviz, de korrekt, megbízható és évek ota változatlan csapat. Tudom ajánlani mindenkinek.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version