Csevegő > Szervizek

Auto-Fort Kft. - Budapest IX. ker. Könyves Kálmán krt. 3.

(1/4) > >>

viktorwrz:
Írd meg tapasztalataidat erről a szervízről.

Katka:
Sajnos ez a szervíz volt nálam a szakszervizek nagyívű elkerüléséhez vezető út végső állomása (aPetrányinál kezdtem a XXIker.-ben).
Emberileg nagyon kedvesek, barátságosak, de szakmailag nem állnak a helyzet magaslatán. Itt akarták kicserélni a Fiestan (amit mellesleg itt vettem állítólag 6 hónap garanciával)  a vásárlás után 3-4 nappal kormányszervómat a generátor nyikorgása miatt, a termosztátházat egy gumigyürű szivárgása miatt. Persze kiderűlt, hogy ezek az alkatrészek nam tartoznak a használtautóra vállat garanciába, fizetnem kell. Nagyon gyorsan elmenekültem, mivel az előző autóm, még garanciális, sajnos, ami egy 2-es Focus, külön kálváriát járt be náluk, pusztán csak azért, mert az alapjárati motor nem működött rendesen. Mire megállapították mi a rossz (holott mikor odakerűltem az autóval én akkor mondtam, hogy szörnyű hangok jönnek ki belőle)  majdnem elvesztettem a munkámat, nem tudtam dolgozni, az autó kétnaponta volt a szervízbe. Végül a Szentendrei úton nagynehezen megállapították, hogy tényleg az alapjárati motorban az elektromos pillangószelep rossz, ki kell cserélni, ekkor már második hónapja kinlódtam. "Megrendelték", nagy volt az öröm, végre minden megoldódik. Kiderűlt a harmadik napon, hogy nem lesz alkatrész csak másfél hónap múlva, össze vissza beszéltek, legvégül azt mondták nam ad a gyár mert gyári hibásak, újra kell gyártani. Teljes kétségbeesés a családba, ezzel az autóval oktattam, 15 ember függütt tőlem, és az autótól. Kölcsön pénzből vettem egy másik autót, a Fiestát, egy hét alatt mindent el kellett intézni, egyébként nem maradt volna tanulóm, egy vagyonba volt a dolog. Végre elkezdtem dolgozni, egyszer csak telefonáltak, kész a Focus, mehetek érte. Nem tudom, hogy csinálták, két és fél hét alatt mégis csak lett alkatrész, hogy honnan, vagy ki nem mondott igazat talán jobb is ha nem tudom. Én akkor megfogadtam, ha csak tehetem messze elkerülöm az összes márkaszervízt. Bár lehet, hogy csak nekem nincs velük szerencsém. Az biztos, hogy soha többet nem veszek garis autót.

Kuti:
Én itt egyetlen tapasztalattal rendelkezem, de ez ellentétes a tiéddel. Nálam eljátszották a mit akarsz te itt, nem foglalkozunk veled csóróka csak nézelődni akarsz (ezért téptem el onnan az Ivanicshoz, másodsorban). A szervízről nincs infóm!
Katka azért ne add fel a garis kocsikat, nem kötelező gariztatni semmit ;)

corydoras:
Sziasztok!

Új fórumozó vagyok. Tapasztalatom sem sok van még ezen kereskedéssel kapcsolatban leszámítva azt a 3 alkalmat amikor is az autó vásárlásával kapcsolatban ott jártam. A héten viszem ajánlott szervízbe (3000 km). Van-e valami tanácsotok, mire figyeljek, bár itt még most nem sok mindent fognak csinálni elméletileg. A tapasztalataimat azért majd megosztom.

Üdv, corydoras

corydoras:
Sziasztok!

Meg volt az ajánlott szervízem. Pozitívumot nem tudok mondani, mert szerintem minden rendben ment csak kissé sokáig tartott. 18.000 Ft-tal húztak le. Olajcsere, olajszűrőcsere és munkadíj volt.
Röviden ennyi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version