Kuka > MK1-MK2
Lötyögő váltó
JoolsNOS:
Sziasztok!
88as 1.6 dízel fiestámnak a váltója nem áll meg a 3. fokozat előtt. Tehát ha simán előretolom, kitudja hova megy. Persze azért megtalálom a sebességeket, csak az a kérdésem, hogy valami rugóval nem lehet-e orvosolni a problémát. Tehát a lényeg, hogy a váltót tartsa középen, ne lötyögjön össze vissza.
más: ha leheggesztem a lámpát szemöldökösre, azért a rendőrök, illetve műszakin nem fognak szólni?
köszi
Kiskakas:
Sziasztok!
81-es fiestám van, és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e beleépíteni 5 sebességes váltót. Kérdeztem pár helyen, de aztmondták, hogy ebbe a típusba pont nem, csak az eggyel fiatalabba lehet megoldani...azért - mondják-, mert ez valami angol megoldás.....
Ez így van???? Esélytelen?
Mert szegény nagyon pörög, és ha megoldható lenne, akkor beletennék egy 5.-et. Motorcsrén is gondolkozom, de arra is aztmondták, hogy nem lehet...
Nemszeretnék megválni tőle, de valami megoldás kéne.
Segítségeteket előre is köszi!
konformista:
--- Quote from: Kiskakas on 2006 October 16, 12:44:01 pm ---Sziasztok!
81-es fiestám van, és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e beleépíteni 5 sebességes váltót. Kérdeztem pár helyen, de aztmondták, hogy ebbe a típusba pont nem, csak az eggyel fiatalabba lehet megoldani...azért - mondják-, mert ez valami angol megoldás.....
Ez így van???? Esélytelen?
Mert szegény nagyon pörög, és ha megoldható lenne, akkor beletennék egy 5.-et. Motorcsrén is gondolkozom, de arra is aztmondták, hogy nem lehet...
Nemszeretnék megválni tőle, de valami megoldás kéne.
Segítségeteket előre is köszi!
--- End quote ---
Hát nem tudom...neked mk1-esed van, az eggyel fiatalabb az mk2-es. Ez a két modell, a szinte teljesen ugyanaz. Sok helyen egy generációba sorolják, mondván, hogy az mk2-es csak "ráncfelvarott"...Sztem minden megoldható csak idő, pénz, és jó szakember kell hozzá. Esetleg más szerelőnél is érdeklődj. Én sajnos annyira nem értek hozzá müszakilag, hogy kijelentsem neked azt egyértelműen, hogy lehet. De sztem megoldható.
Kiskakas:
Aha, értem...köszi!
Ha jól tudom, az MK2,azonkívül, hogy ráncfelvarrott, azonkívül már 5 sebeséggel szerelték ugye?
konformista:
Igen, a kevesebb fogyasztás miatt.
Az én mk2-esem egyébként 4 fokozatú.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version