Csevegő > Szervizek

Ford Simö KFT. - Dunaújváros

(1/2) > >>

Osceola:
Hali.
A héten voltam Dunaujvárosban a Ford Simö KFT.-nél ahol a szokásos éves szervizen esett át az autó .
Amióta megvettem tőlük a kocsit MINDÍG barátságosak bármi a nyügje a kuncsaftnak , az autó szervizelését az auto mellett is meg lehet várni , sőt megkérnek rá , hogy legyél ott és amit kérsz a szerelő megcsinálja .
A mostani szervizre vittem olajat , de azt mondták hogy nem javasolják mert vastag a 16 szelepes mocinak
"MOBIL1 10w-40" 7000 Ft-ért vettem 4-litert , Raktak bele SHELL HEIX 5W-30-at 3500FT/liter azaz 14000FT a 4liter , erre azt mondja a szervizfőnők csak 3000-ret számol literjére ,hogy mégse járjak annyira szarul , mellesleg a tavaji éves díj 30500-FT volt most meg ugyanaz 25000 Ft . Aztán odajön az értékesítö srác akitől a kocsit vettem 3 éve , és megkérdezi mi újság , hogy vannak a gyerekek stb. egy évben egyszer lát mégis tudja ki vagyok ! Erre mondom én , hogy itt megbecsülik az ügyfelet !
Én azt mondom öröm ide visszajárni , amikor jövök el tőlük olyan érzés fog el mikor az autót elöször hoztam haza . Én a következő autómat is itt fogom venni (a Fifit nem adom senkinek), meg itt is szervizeletetem .
Szerintem ez a szerviz is megérdemel egy külön topikot .

viktorwrz:

--- Quote from: osceola on 2007 December 15, 21:25:10 pm ---.....Szerintem ez a szerviz is megérdemel egy külön topikot .

--- End quote ---

Így van ;)

PharaoM41:
Sziasztok!

3 szervizben jártam eddig. Mindegyik alkalommal csak a kötelező vagy ajánlott látogatások alkalmával. Auto-Fort (váci út), Ford Solymár és végül itt a Simönél Dunaújvárosban. Nos, nem volt véletlen a váltogatás és úgy látszik a helyezések sem. A solymáriról csak jókat tudok mondani, de most Újvárosba a piszkos anyagiak miatt mentem, mert 10 ezerrel kevesebbet mondtak a 2 éves kötelezőre, valamint Osceola ajánlása volt az, ami igazán kedvet csinált az utazáshoz.
Talán nem bűn, ha legfontosabb tényezőként egy nevet is megemlítek: Gelencsér Tamás (remélem jól írtam) a szervizvezető. Ez a fiatalember olyan hozzáállással bír, hogy az ritka manapság. Nem náluk vettük az autót, de már tudjuk a következőt ott fogjuk. Majd.  :)
Itt az ügyfél tényleg számít. Be lehet látni és menni a műhelybe. Bármilyen apróságot mondtam, megnézték és megcsinálták. Tamással nagyon jól el lehet beszélgetni az autókról és látszik, hogy ért is hozzá. Rugalmasak időben, de ez nem azt jelenti, hogy a megbeszélt idő után egy órával még kint áll az autó a parkolóban. Sőt! A váró kellemes és addig amíg a szerviz tart jókat lehet sóvárogni az újabb és nagyobb autókon. A Mociba Shell olajat töltenek és még jótanácsokat is adnak.
Aki teheti nézzen el hozzájuk!

Virgonc:
Sziasztok!

Itt szeretném megköszönni mégegyszer A Ford Simö Kft. -nek  A II. Balatoni Fiesta Talélkozóra történő tárgynyeremények felajánlását és, de nem utolsósorban a dunaújvárosi szalon és szerviz (Gelencsér Tamás szervizvezetőnek) ügyfélbarát hozzáállását és a csapata gyors, pontos munkáját.


 :v:

ui.: Mindenkinek ajánlom!

doubleo:
Dunaújváros nem esik messze tőlem, de az új autó vásárlása igen, ám mégis én is azt gondolom, hogy ha ilyenek hát köszönjük meg Nekik és kívánjunk még sok sok ilyen elégedett ügyfelet és jó munkát!
 :notworthy:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version