Sziasztok!
2007 márciusában vettem egy bár első tulajos, de autókereskedésben egy 2003as évjáratú 1.3 as benzines, 70 lovas ford fiestát. Az öröm nagy volt, külsőleg nagyon tetszett, és 70E km volt benne, azt tudtam, hogy volt törve , de állítólag nem valami totálkár volt.
Hát igen azóta egy furcsa hangot hallok, a motortér felől jönni, csak akkor ha a gázt nyomom, olyan, mintha kicsit csörögne is valami, de mégse igazi csörgés, olyan furcsa hang. A ford szervízben azt mondták, hogy a fordoknál az injektornak van erőteljesebb hangja,mint más kocsikban és ez benne van a pakilban. Azóta csalódtam, mert felsorolom miket kellett kicserélni: féltengelycsapágy,jobb hátsó kerékcsapágy, vízpumpa, lambda szonda, külső ékszíjfeszítőben a 2 db csapágy, és a generátorban a csúszógyűrű. Ezen felül persze a 10e Km -ként az olaj a ford 5W 40 es olajra ha jól tudom ezt használom, olajszűrő, és levegőszűrő. Plussz én valamiért gondoltam inkább az is legyen kicserélve kicseréltettem az üzemanyagszűrőt.A kocsi nem klímás, így azzal nincs gond. De mégis van egy furcsa hangja, már lassan mindent kicseréltetek rajta, van ötletetek mi lehet? Tudom így látatlanba nehéz, de már a 4. autószerelő látja és konkrétumot senki se tud.
köszi, ha valaki tud valami infót, addig is olvasom a fórumot, hátha...