Nem tudom hogy lehet-e ide ezt leírni, de hátha nem kapok érte letolást:
Amikor beindítom az autót és melegszik akkor egy idő után az alapjárat elkezd ugrálni, mintha le akarna fulladni és iszonyatosan elkezd kerregni a motorból valami. Ilyenkor egy kis gázzal adok neki egy pár percig, és utána megjavul. Itt olvastam erről és javasoltak egy pucolást neki. Gondoltam hogyha úgyis leveszem akkor inkább kicserélem.
A lambdaszondát meg hibaként tárolja el a kocsi, valami olyasmi, hogy a lambdaszonda áramkörét nem találja vagy mi. De ezt csak egy pillanatig csinálja, mivel kitörlöm és megy tovább mintha mi sem történt volna. Ezt szokta eljátszani kéthetente kb.
Igazából a szelepfedél és az ülésnyitó ami a nagyon húzós, ezeknek az ára röhejes. (20 ezer illetve 100ezer)
Üdv.
Szerintem lehet , mert a te témád.
Ha megoldódik törlöd, vagy ha inaktív lesz, elteszik..
Sok minden okozhat ingást, nekem gyertyapipa (az melegen), de csinálta generátor hiba is, vákuumcső repedés, de volt amikor tényleg pucolni kellett a szelepet. Jó kis meló levenni. A szerelő amikor megláttam, majdnem elküldött. Alul a szívósor támasznál lencsefejű csavarok vannak. Azóta cseréltem hatlapfejűre.
Nekem már megy 10 perc alatt :DDD
Tapasztalatom az, nem szokott a hiba lenni, hiába mindig azt mondják
betegség meg hasonló hülyeségek.
A gép kiírta neked a lambda-szondát azzal foglalkozz. Szerelőd nem tud szerezni próbára egyet?
A fura hang sok minden lehet. Nem vagyok szerelő.
Szelepfedélnél továbbra is az olaj- és hőálló sziloplastot ajánlom. 600-1000.-Ft. Körbe nem folyat? Tömítés csere? Az is kb. 3500.- .
Üdv.