Csevegő > Szervizekről általában

Veszélyes szervízek!

<< < (2/4) > >>

lacccus:
De már akkor is van egy kulcsa,amivel könnyedén bejut az autódba...
vannak módszereik a folytatásra >:(

Nekem egy picit könnyebb a dolgom szervíz szempontból,
mert jóban vagyok a munkafelvételissel,aki szívén viseli kicsi kocsim sorsát.
Valamint van egy nagyon jó haverom a főnökségben is,akitől tartanak a szervizesek! ;)
De azért én mindig ott vagyok a kocsinál,biztos ami biztos!
Amúgy eddig nagyon jó a tapasztalatom a debreceni szalonról!
Mindenkinek csak ajánlani tudom,egyedül a használtautós krapek idióta!

sUdYe:
én ezért is szerelem magam az autóm :D ha meg elakadok akkor ismerősöktől jöhet a segítség, esetleg szerviz de az is ismerős, és ott vagyok a kocsi mellett amíg csinálják. A kocsit nem hagyom ott sehol, időre megyek és úgy csinálják meg.

fiesta2002:

--- Quote from: tarcsy on 2007 October 18, 19:52:38 pm ---az igendurva... és az a gáz hogy nemsokmindent tudsz ellnük csinálni...  >:(  :-\

--- End quote ---
Még egy dolog eszembe jutott.

Nekem a lopáscasco helyett Autolock2000 van.  ;)
Az elvitel ellen még egy védelem.

Új autóra is működik, amikor még nem szereltettél váltózárat vagy plusz riasztót. Már az első éjszaka felrakhatod a szerzeményre.

Xerxes:
Bár ebben a szervízben nem jártam,de az éves szervízeknél mindig az autó mellet tartozkodtam. Nem mindenhol engedik,de ugye szervízből is van pár.   A kormányzárat kiegészítő védelemként hasznosnak látom.

scampi:

--- Quote from: sUdYe on 2007 October 21, 09:16:23 am ---én ezért is szerelem magam az autóm :D ha meg elakadok akkor ismerősöktől jöhet a segítség, esetleg szerviz de az is ismerős, és ott vagyok a kocsi mellett amíg csinálják. A kocsit nem hagyom ott sehol, időre megyek és úgy csinálják meg.

--- End quote ---

Nekem is a ház előtt van a szervízem, bár kényelmesebb lenne bevinni aztán csinálják. - igazából ezen még nem sokat gazdagodtak volna :). Autószerelő a végzettségem de csak a sajátomat csinálom.

Volt már rá példa , hogy nem akartam vele vesződni - más autóval - , sajnos a negatív lista igen hosszú, ide be sem férne. Azért egy példa:

Valamikor 1998 környékén, Franciaország SAAB 9000 2.3 Turbó óriási turbólyukkal megkergült motorral, tele elektronikával, gondoltam ráteszik a műszert a SAAB nál, mely mellesleg Jaguar és Rolls szervíz is volt egyben. Na itt kezdődtek a félelmek :) , bementem mondván én csak egy műszeres vizsgálatot kérek, ne nyúljanak hozzá. Műszer rajta, természetesen semmi rendellenes. Mondják cseréljük ki a légmennyiség mérőt, - nem segített - akkor cseréljünk ECU t, az sem segített.

Végfejlemény: Nem akarták levenni - visszavenni - a két alkatrészt 13000 Frs számla. Üvöltözés= mindent visszaraktak 1000 Frs munkadíj mégis. Majd egy hétre rá találtam egyet bontóban, és a fickó mondta hogy próbáljam meg átrakni a motorvezérlő hőpatronját. Probléma megoldva számla 50Frs. Gondolhattam volna én is rá de ugye ilyenkor a legegyszerűbb nem jutott az eszembe. Ami érdekes, a szervíznek sem!!

Üdv

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version