Szériák fórumai > MK3-MK4-MK5

Fiesta fűtés probléma

<< < (2/83) > >>

Dipper:
Ja...de a ventilátor és a motor nem külön téma? ??? ::) :-*

marcell_:
Köszönöm az 5leteket... azóta kicsit nézegettem a dolgot ... a helyzeta következő lett:
A motortérben a balfelső tartályt feltöltöttem desztilált vizzel ez részben megoldotta a fűtés problémámat, azért csak részben mert ha kiérek a városbol és felgyorsulok (mondjuk 90fölé) akkor 1-2 prc után ujra hideg levegőt kezd fujni -ez autópályán tartós 130-140nél elég sz@r :( viszont városban semmi gondom vele.
Ez mitöl lehet?

Jah a téli felkészités során átlesz mosva a fűtés rendszer is. Remélem megoldja a problémát... egyébként a kisautóban most értem el a 4000-ik km-t minden baj nélkül , nagyon megvagyok elégedve (a fűtés kivételével) vele :)

viktorwrz:
A hűtővized (a bal felső tartályban levő :) ) milyen meleg szokott lenni? A műszerfalon medig megy fel a mutató? NORM felirat melyik betűjéig? Ha a vized nem melegszik fel, tehát nem emelkedik fel a fehér tartományból, akkor a hűtőrendszer túlhűti a motort ami gyorsabb motorkopáshoz vezethet, ergo rossz a termosztátod...vagy rossz a műszered :P

marcell_:
Ajaj ez hasznos info.... ugyanis a müszerfalon amutató az alsónegyedben marad... most nincs elöttem de tuti hogy a fele alatt van...
ezek alapján mit nézekk meg vagy mit cseréljek ki? Nem akarom hogy az autó meghibásodjon.. :(

Ryan:
nekem a pesti dugoban mindig fel megy az N és az O környékére a mutató  :-\ :-\ :-\

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version