Szériák fórumai > MK3-MK4-MK5
Optikai Tuning
JoolsNOS:
Hali!
Én Győrben tudok 2 helyet: az egyik a Plaza mellett a Tuning bolt, könnyű megtalálni, ott előre gyártott, de rendelhető cuccok vannak, fiesta neccec ,de nem kizárt. Viszont van egy Bs-tuning nevű oldal, ami győri, illetve Ácson van a műhely, ott akármit legyártanak neked egyedileg. Haverom suzukiját 100ból körberakta, elöl hátul lökös (komoly lett) +küszöb, persze ezt még festened kell.
Hát én ezt tudom ajánlani
hali
Szpeter:
Hello!
Én is gondban voltam az elején aztán Érden találtam egy bontost akinél használtam tudtam venni nagyon jó minőségű RS spoilereket, szárnyat. lökhárítót.
Egy ilyen komplett csomag volt bontottan kb. 20-25 ezer.
Persze utána plusz költség volt a fényezés, de még így is lényegesen olcsóbb, mintha tuningboltban venném.
Egyébként a Boombasticnál / Lurdy / lehet kapni eredeti / gyári / hátsó szárnyat kb. 15.000-.
Amúgy ezekre a cucokra is legalább fél évet kellett várnomés sok bontót végigjártam mire ráakadtam, de megérte.
Morcosításokat, csupaszítást egy jó karosszériás megcsinál.
Remélem tudtam valamit segíteni.
Üdv:
SZ. Péter
Hali!
Megtudná nekem mondani valaki,hogy hol lehet beszerezni optikai tuninghoz cuccokat akár bontottat is ,és kb mennyiért? (Lökhárító Küszöbök stb.)
Szabostomas
[/quote]
Csak akkor csaolj képet a fórumhoz, ha az szerves részét képezi a hozzászólásodnak.
KÉPFELTÖLTÉSHEZ HASZNÁLD A KÉPTÁRAT (vagy töltsd fel a személyes oldalaidhoz).
[melléklet törölve az admin által]
[melléklet törölve az admin által]
cappy:
szia Peti mekkora alufelni megy rá a fiestámra ugy hogy nem kell átalakitani vagy átalaktissal mekkora a max ami rámegy 91 es 3 ajtos kössz cappy
viktorwrz:
A gyári váltóméret 195/50/R15, ez a legnagyobb ami befér a kis fityusz alá.
Átalakítás nélkül persze. Ha beperemezteted a sárvédőívet akkor nagyobbat is belehet tuszkolni alá :-X
Joey:
Sziasztok!
Ehez az évjártahoz nem egyszerú taláni bármit is.
Ha egyedileg akarsz legyártatni mindent akkor nagyon nyúlj a zsebedbe!!!A teljesen egyedi körbe épités nekem a legkedvezőbb ajánla 250.000 volt.Ha megrendeled bizonyos cégektől
akkor olcsobban meguszhatod 180.000.csinálhatod azt hogy az eredetihez csináltatsz toldatot.Nekem ez volt a legkedvezőbb.Én is Ácsona B-nél csinéltattam szépen dolgoznak kissebb hibákkal ami elkerülhető lenne de akkor nem ennyibe keülne.Ha szépen megakarod csniálni az autodat kb150.000-et rá kell szánnod szerintem(fényezéssel együtt)és akkor lesz egy olyan autod ami nm valószinü hogyszembe jön.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version