Author Topic: fiesta xr2 probléma  (Read 6923 times)

Ntb

  • Guest
Re: fiesta xr2 probléma
« Reply #15 on: 2009 May 30, 00:42:06 am »
Én Így elsőre hibás generátor feszültségszabályzóra gondolnék. Aminek a tünete lehet,hogy a lámpa felkapcsolásával (vagy más fogyasztó) visszaesik a feszültség ezáltal a gyertyák sem teszik a dolgukat.

Ez észrevehető az alapjáraton is. Volt egy mitsubishi colt-om aminél az alapjárat képes volt majdhogynem a felére esni ha bekapcsoltam lámpát,rádiót,fűtést,ablaktörlőt, és ezek külömböző kombinációit.


Igazából mostanra már biztos sikerült megoldani a hibát,legalábbis remélem.

baba114

  • Guest
Re: fiesta xr2 probléma
« Reply #16 on: 2009 September 23, 10:49:21 am »
hello
ja köszi az elektronika már kész

de van ujjbab probléma ha van kedved nézd meg
1.8 xr2 lóerőprobléma címen

Jesu

  • Guest
Re:fiesta xr2 probléma
« Reply #17 on: 2011 February 20, 10:16:18 am »
Leírom, nehogy más is így járjon!
Mostanában sokat használom a gépet, és a héten történt velem egy olyan dolog, ami ha kevésbé gyakorlott sofőrrel esik meg, lehet nagy baleset a vége.
Egy komolyabb kátyút megfogva a kocsi motorja iszonyat módon felpörgött, hatástalan volt a gázpedál, csak gyorsult ezerrel. Leállítottam, félreálltam. Produkálta továbbra is indításkor. Gázra nem reagált, kiforgott maxig.
Átnéztem és kiderült, hogy az alapjárati motorról csúszott le az autó eleje felé menő gumicső, ami bemegy az EFI feliratos cuccba. Le volt kissé lazulva gondolom, és az útviszonyok megadták neki az utolsó lökést.

Szóval ellenőrizze mindenki, akit érinthet!
- laza bilincs
- elöregedett cső
- vagy egyszerűen csak nem lebegve közlekedik ezen az elcseszett aknamezőn, amit útnak csúfolnak felénk

Megeshet veletek is hasonló, ami ha nem kint történik főúton (sick  :angry4:) akkor nekem is lehetett volna csúnya vége.