Köszi! Ez a gyári ár húzósnak tűnik, bár bizonyára optimálisan jó. Van esetleg valami fotó róla? Próbáltam keresni kiegészítőkről fotókat, de nemigen találltam, vagyis nem tudom megnézni, hogyan is nézne ki ha megrendelném, de lehet csak nem találom a fotó forrásokat.
Ez volt a gondom pl. a könyéktámasszal is, sehol nem találtam fotót az eredetiről, ha meg megrendeltem volna 36 ezerért lehet, hogy nem is tetszett volna. De ha szuper, szépen egybe új középkonzollal, lehet mégis az kellett volna. Most van 16-ért az utángyártott, ami tulajdonképen "jó", de kicsit lötyög (pedig külön merevítőt is készítettem hozzá), kicsit nem odaillő (más szinű, más felületkiképzésű, kicsit gyári hibás ...), de ócsó
Sebbyy - a "zárburkolatban" még számítok rád, írd ha van eredmény, alvázszám végül is jó?
Sztrakk - köszi ha küldöd a fotót, megcsinálnám, de kivitelezési ötlet jó lenne.
A lábtérvilágításom elékészült, kicsit gyenge a fénye szerintem, 4 erős fényű 5mm-es piros LED a négy ülés elé, de alig világít, mintha tényleg csak műszerfal világítás lenne. Na ezért biztos nem fog szólni a rendőr, mert ha behajol is alig látja...
Vélemény: legalább 4x3 LED kellene. Végül is a vezeték ott van, már csak világító "testet" kell találnom.