Miből gondolod ,hogy nem vagyunk népszerűbbek?
Legalább te ne legyél kishitű!!!!
Viva la fiestaklub
hip-hip hurrá
hip-hip hurrá
hip-hip hurrá
Kishitűnek azért nem mondanám magam, de van pár hasonló klubra rálátásom és valahogy náluk pörgősebb az élet (a fórumon is). Tudod valaki egyszer már mondott vmi ilyesmit: Sokan vagyunk, de még mindig nem elegen.
Legalábbis aktív tagok kevesen vannak. Hogy konkrét legyek kb. a két kezemen megtudnám számolni az állandó, aktív tagokat. Ezért nem lehetett eddig hivatalossá sem tenni a klubbot, mert ahhoz kéne egy alakulóülés féle + állandó tagok stb.
Plusz hozzá lehet venni azt, hogy közel két éve melózok ezen a projecten csak úgy hobbiból és eddig néhányat kivéve csak negatív kritikákkal illetek engem és a honlapot.
A múltkor kiküldtem a hírlevelet, (burkoltan azzal a céllal,hogy kicsit felpezsdüljön a fórum élet) erre semmi. Közel 500 felhasználó jelentkezett be az oldalra másnap. Ebből 3 ember vette a fáradságot, hogy írjon is a fórumba. Ez szerintem nem kéne így legyen. Vagy csak bambuló emberek vannak rajtad (és még néhány tagon) kívül, akik csak bámészkodni jönnek? Mert akkor meg nem értem minek regisztrálnak? Csak, hogy elmondhassák magukról "ÉN KLUBTAG" vagyok? Mert ezért teljesen felesleges, bámészkodni regisztráció nélkül is lehet, semmi sincs elrejtve a vendégek elől!!