Kuka > MK3-MK4-MK5

Beázott autó

(1/5) > >>

tarcsy:
bár az enyém mk3as, de ideírom :D
kicsit elúszott a fifi. több órát állt a vízben,remélem beindul majd.. :notworthy: szal majd erre is ráfér egy pálya..
nagyon remélem hogy nem lett benne sok kár  :-[  :-\

doso22:
Amúgy jól ki lehet szárítani a gépet egyszer volt hozzá szerencsém!  :(
Ülés ki, majd a kárpitot szépen fel lehet szedni... és van alatta jó pár szivacs bélés.... az szerintem ha nem szedi ki az ember még hónapok múlva se szárad ki rendesen... beraktam centrifugába + egy nap számadás a napon és másnap lehetett összerakni!

sUdYe:

--- Quote from: tarcsy on 2007 August 11, 21:22:02 pm ---bár az enyém mk3as, de ideírom :D
kicsit elúszott a fifi. több órát állt a vízben,remélem beindul majd.. :notworthy: szal majd erre is ráfér egy pálya..
nagyon remélem hogy nem lett benne sok kár  :-[  :-\

--- End quote ---
ahogy láttam a tied diesel. ez a szerencséd. ha az elektromos csatik kiszáradtak be fog indulni. a dieselek szerencsére nem olyan kényesek a vízre mint a benzinesek. a belsejét meg szedd szét tényleg amennyire csak tudod, és mindent száríts ki.

doso22:
Pár szivacsot ami nagyon morzsolódott, meg olyan gázos állagú lett azt meg kicseréltem másikra! Azaz másmilyen szigetelő anyagot használtam. Itt most pár kép a szétbontásról!
oldalt a küszöbnél a borítást, meg mindent szét kell szedni, de akkor legalább már rendbe van rakva a dolog!
Annyit még hozzá kell tennem, hogy kb egy hét száradás után szedtem szét a kocsit... és még akkor is ilyen vizes volt a szivacs.
Egy jó tanács mindenkinek! Van két átvezető (ahol a vezetékek a műszerfal alatt a motortérbe mennek) amihez ha bármilyen szerelés során hozzányúl az ember akkor alaposan nézze meg hogy jól a helyén van -e mert nekem sajnálatos módon ezért ázott be a verda. Szépen lassan ahogy esett az eső beszivárgott a víz, és amikor beszálltam már 1-2 centi magasan ált a lábtérnél. + még rátett egy lapáttal, hogy az a kis kifolyó ahol a víz (ami a szélvédőről folyik le) elfolyna az eldugult.  :(

[a csatolmány törölve]

doso22:
Utánna pedig tettem pár anyagot vissza! éppen amit találtam, de szerintem a célre tökéletesen megfelel, ja igen és azóta télen nem sugárzik a hideg!  ;D


[a csatolmány törölve]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version