Egyenlőre engem még nem vertek át, bár az első kötelezőre is azt mondták, hogy 25-30000 Ft. Na erre vettem olajat, szűrőt ,stb azt mondtam, hogy ezt kellene belerakni. Erre persze jött, hogy az nem eredeti ford alkatrész, meg az olaj is stb, stb. Na mindegy belerakattam, húzták egy kicsit a szájukat, de megcsinálták. Az egész kijött 13000 ft.-ból.
Utánna megnéztem, hogy milyen alkatrészeket raktak volna bele (be lehetett látni a raktárba), a szűrők mind alco-k voltak (olyat vettem én is), ja és ford olajat 1-et sem láttam.
Másik, amit szeretek, hogy nem lehetek ott amikor csinálják. Kérdezem, hogy miért nem, erre csak annyit bírnak mondani, hogy csak. Mondom ok. Inkább megyek oda, ahol a kocsi mellett lehetek.
Haverom mondta, hogy neki is volt olyan, hogy olajcserénél nem mindíg raknak bele olyan olajat ami kell, hanem vmi f..st, vagy 1 szerűen nem is cserélik ki.
Mondjuk velem is megcsinálták jó párszor, hogyha volt vmi gondom a kocsival, bevittem és erre csak annyit mondanak, hogy az ilyen, meg nem lehet vele semmit csinálni, meg jó az. Ha jár az ember a nyakukra akkor egy idő után hozzányúlnak, de én se szeretek, meg időm se sok van, hogy minden nap járkájak a szervízbe.