Szériák fórumai > MK8

Komfort ablakemelés vezérlés

(1/1)

Patics:
Ezt is szerettem volna (bezáráskor automatikusan felhúzódó elektromos ablakok), de sajnos az idei Fiestákban "már ez sincs benne". (Még jó, hogy legalább ablak van benne..  ;D)

A risztóm "tudja", de  hiába, a CAN-busz nem engedi...

Tudtok valami jó megoldást?

sztrakk9:
Én most fogom beletenni!! Elég ha jelet kap a zárásról,mármint amikor a motor kapja a jelet ennek is ad egyet és akkor felviszi!!
http://www.aventron.hu/index.php?tid=r_con1_l

Patics:
Köszi, majd írd meg sikerült-e?

Az egyik beszerelő műhely közelében lakom, így lehet megérdeklődöm konkrétan, meg tudják-e nekem oldani? Ilyen modult, ami a központi zárról veszi a jelet még nem láttam.

A risztószerelőm nem tudta megoldani, azt mondta a CAN busz miatt nem lehet... (a riasztóm is CAN buszos)

sztrakk9:
http://www.setech.hu/termekek_ablakemelo-modul-toyota_44@1

Patics:
Köszi, mindenképpen utánaérdeklődöm még, nem hagyom ennyiben. Azt is mondta a riasztó szerelő (ha jól emlékszem) az is gond, hogy ebben az autóban nincs "komfort elektronika", amiben igaza is van, kérdés ez tényleg akadály, vagy csak "lusta" volt megoldani a problémát.

Amúgy "jó nevű", lelkes, segítőkész szerelő, de mégsem vagyok teljes mértékben elégedett vele. Majd ha lezárul ez a "szereléscsomag" írok véleményt is róla mint riasztószerelőről.

Az még a gondom a riasztók, modulok, stb. terén, hogy a Neten/papíron leírt tudásával kapcsolatban, hogy a "fele sem igaz". Legalábbis ezt tapasztaltam. Kinéztem a leírásokból, melyik mit tud, aztán amikor a különböző szerelőknél ráérdeklődtem a konkrétumokra, azt mondták, hogy "ezt csak papíron tudja, ezt ebben az autóban nem fogja tudni, stb." Végül ami beszerelésre került, az is papíron 3x annyit tud, mint amit a szerelő ki tudott hozni / ki hozott belőle.

A lényeg az eredmény, na ez még folyamatban van.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version