Csevegő > Szervizek

Ford Solymár

(1/6) > >>

Viktoria:
Helló Mindenki!
Először is, Köszi Letho, ilyenre gondoltam...
Van nekem egy két éves 1,4 TDCi Fiestám, amivel sajni elég sokat kell járjak szervizbe. Nos a solymáriak abszolút partnerek a dologban. Nem húzzák a szájukat, ha garanciális nyűggel keresem fel őket. A garis ügyintézőjük is baromi készséges!
A szerviz díjak is rendben vannak. Az utolsó 40ezres szerviz 37-38 ezer HUF volt és ebben benne volt a gázolajszűrő is. Szerintem korrektek! Bárkinek javaslom.
Bár amikor a porlasztó csúcsokat cserélték és 6 órát kellett várjak rá, egy kicsit morci voltam, de ez van! Az ebédidő mindenkinek jár!  ::) Vagy mi?

fiesta2002:
Egy cm-rel túltöltötték az olajamat.   >:(

Egyébként nincs Solymárral baj: elfogadják a hozott olajat, ott lehet lenni az autó mellett és a szervízmunkadíjat is normálisan számlázzák (1 óra).

Úgy látszik az olajbetöltésben egyes szerelők nem ismernek fokozatosságot. Mire szóltam, hogy nem baj, ha a minimumnál van, majd otthon utánatöltök, addigra már benne is volt 4.5 liter. (4.1 az előírás.)  >:(

tarcsy:
hali!
hát tönkremenni nem fog a gépsasod attól a kis + olajtól  :-X
én meg csak jót tudok róla mert közel van meg ott vettünk autót is, meg ott szervizeltetik ismerősök kocsikat, meg dolgozik ismerős is ott ::)
bár hallottam rosszat is de az nem a kuncsaftokra vonatkozik   :-\
üdv!  8)

lacccus:
Azért én kényes vagyok erre az olajtöltős dologra,mert én úgy tudom egyáltalán nem használ,ha a max felett van az olajszint.
okozhat károkat!
Az enyémet is túltöltötték a Debreceniek,de itthon leengedtem a felesleget. :-X

gergo:
Én egyszer hallottam egy idiótáról (nemtom tényleg igaz-e) aki otthon szinültig töltötte olajjal a verdát... mire odaért a szerelőhöz hogy valami nem stimmelt állítólag már mindegy volt :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version