Kuka > MK1-MK2

M3-as tükör felrakása MK2 Fiestára!

(1/2) > >>

TomaszFiesta:
Sziasztok!
Segitségetek szeretném kérni!Az alábbi gond merült fel,tegnap elmentem a homasitába hogy veszek egy M3-as tükröt a kis Fiestámra de mivel 85-ös évjáratú azt mondták hogy ahhoz sajnos nincs adapter amivel feltudom rakni:(
Tudna valaki esetleg tanácsot adni hogy hogyan lehetne felrakni?
Előre is köszönöm!

Üdv.

sUdYe:
ne vedd sértésnek, de minek arra a szép formájú autóra M3 tükör?  ??? nem illik rá... elrontja az összképet sztem :-\ az M3 tükör M3 BMW-re való és nem egyéb autókra... ez is ilyen divattuning cikk lett...

TomaszFiesta:
Köszi a tippet.nem vettem sértésnek :)Milyen tükröt ajánlanál rá?Szerinted melyik nézne ki jól rajta?Azért akarok másikat mert ezekböl alig látok valamit.Még új vagyok Ford téren mert még csak 2napja van nálam a picike :)

sUdYe:
sztem valami hagyományos kívülről állítható krómtükör állna neki a legjobban. a lényeg hogy olyan felfogatása legyen amivel a tükör az ablak magasságában lenne hogy lássál is benne hátra.

TomaszFiesta:
Tehát olyasmire gondolsz mint a mi az 1200es ladákon van az a siklapos tükör csak krómba?!meg még azon gondolkoztam hogy oda elöre mint a képen is látható ahol a hütő kilátszik ahol a rendszám van oda berakni egy rs rácsot tudod azt a méhsejteset?!szerinted? :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version