Author Topic: Könyöklő MK7-be!  (Read 24884 times)

Retibika

  • Guest
Re: Könyöklő MK7-be!
« Reply #45 on: 2009 July 24, 22:30:06 pm »
Sziasztok,

Örülök, hogy találtam egy ilyen kartámaszos topikot, mert kb 3 napja vettem egy univerzálisat. Igen, tudom, olcsónak híg a leve, de most nincs 20ezer Forintom ilyesmire. :)
Viszont olvasgattam erről a merevítős dologról. Ezt külön is lehet venni vagy csak a gyári kartámaszhoz jó? illetve a kézifék körüli műanyagot lehet boltban kapni? Mert a nagy barkácsolásban kb 10 lukkal több lett a műanyagon. :)
És még egy utolsó, ezen a műanyagon, az alján vannak kampók, amik beakadnak és van rajtuk valami "V" alakú fém, ez feszíti a konzolhoz az elemet. Elhagytam az egyik ilyen "V"-t. Szerintetek kapok ilyet külön?
Ha a sok kérdésre igen a válasz, akkor leírnátok a bolt nevét?

U.i.: 2005-ös a Fiestám.

Előre is köszönöm.

Üdv: Rétibika

R1982

  • Guest
Re: Könyöklő MK7-be!
« Reply #46 on: 2009 July 26, 08:10:40 am »
Nekem is univerzális könyöklöm van,merevítő nekem sincs.Igaz így kicsit mozog a könyöklő de nem vészes. Kézifék körüli műanyagot szerintem lehet kapni bármelyik ford kereskedésbe, a v alaku bizbaszt meg kérdezd meg de szerintem az együtt van  a műanyaggal.

Retibika

  • Guest
Re: Könyöklő MK7-be!
« Reply #47 on: 2009 July 26, 08:56:51 am »
Köszi.

Üdv: Rétibika

Offline czizso

  • Hallott már a fiestáról
  • **
  • Posts: 44
  • Segített?: +0/-0
Re:Könyöklő MK7-be!
« Reply #48 on: 2017 March 27, 18:18:00 pm »
Szaisztok!

2008-as MK7-es Fiestámban még a FORD autószalon által vásárláskor beszerelt kartámasz található, abból is a hátrahajtható, felnyitható, a felső kárpitozott részt előre-hátra csúsztatható fajta (Armster).

A kartámasz legfelső, műbőr borítású, előre-hátra csúsztatható részén lévő műbőr a rendszeres napi használattól eléggé megkopott. Ezt szeretném újra befedni műbőrrel, de sajnos nem tudom szétszedni. A csúsztatható rész vélhetően egy fogazott sínben csúszkál előre-hátra, de nem nagyon merem feszegetni, mert tapasztalatom szerint nagyon könnyen eltörik a műanyag.

Tudtok valami praktikát erre, van a szétszedésének valami trükkje? Aki esetleg szedett már szét ilyet, azt segíthetne...

Előre is köszi.