Csevegő > Szervizekről általában

Szerelős átveréses tapasztalatok, és ellenpéldák!

<< < (3/3)

Patics:
Az 1998-as Fiestámban aksit cseréltem, a rádió kódot kért az aksicsere után. Sajnos a kódot nem kaptam meg amikor vettem a kocsit.

Így egy Bp. Határ úti "autóvillamossági" szerelőhöz (egy motor van a műhelye tetején) elvittem és kértem segítsen. Kérdezte kikódolja vagy új kódot adjon meg? Mondtam legyen kód, kérek újat. Azt mondta az ára 7-8 ezer Ft lesz és 3 nap.

A 3 napból egy hét lett, mert az "újpesti műszerészének valami közbejött". Az ára 9000 Ft. Mondtam, hogy 7-8 között vállalta. Erre azt mondta, hogy az ki van zárva, sose mond 9 ezernél kevesebbet. (Azóta mindig felveszem a mobillal a beszélgetést ha szerelőhöz megyek.)

Na jó, az "új kód" megvan, a rádió működik.

Eltelt néhány hónap, az aksi kiszerel, beszerel, írnám a kódot, nem találom... Pedig felírtam az öltözőszekrényembe...

Ez van. Okulva az előzőekből, új műszerészt kerestem, Neten találtam, Pestlőrinc, telefonon mondja, 3500 Ft a kikódolás és meg lehet várni! Mondom, már át van kódolva. Nem gond, válaszolja, megoldjuk.

Megállok a kapu előtt, műszerész kijön, gyári számot leolvas, bemegy, egy perc mulva kijön, mondja a kódot. Kipróbáljuk, működik!!!

Nem volt átkódolva, csak az előző "műszerész" hét nap alatt 9 ezerért olvasta ki azt, amit a mostani egy perc alatt 3500 Ft-ért...

Sebyyy:
És ha fórumozol akkor megtalálsz akár engem is és megmondon neked azt a kódot ingyen! 

Patics:
Mindig tanul az ember valamit ... :notworthy:

A 2012-es Fiestákhoz már nincsen kód?

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version