Author Topic: Meleg motor leállít, indít, nem indul, MK6 1.3  (Read 2412 times)

Offline xinosz

  • Újonc
  • *
  • Posts: 6
  • Segített?: +0/-0
Meleg motor leállít, indít, nem indul, MK6 1.3
« on: 2014 October 02, 12:19:23 pm »
Sziasztok!

Megosztom veletek a tapasztalataimat a kéz alól vett MK6 2003 1.3 Fiestámmal, mivel történt úgy, hogy melegen nehezen, vagy úgy döntött, hogy megmakacsolja magát és egyáltalán nem indul be!

Már régen is észrevettem, hogy ha kicsit távolabb megyek vele (pl. 10 km), majd valami oknál fogva leállítom és egy pici idő múlva(2-3 perc) ismét be akarom indítani, akkor nehezen indul, amit meg minden indítás után csinált pedig az, hogy az üzemanyagszint jelző gyújtás után le-fel jár, majd megáll ahol kell neki.

Ezt a 10 kilóméteres  távot sokszor megtettem (a hozzám legközelebbi töltő állomásig) és a végére odáig romlott az állapot, hogy leállítás után 10-15 perc várakozás nélkül be sem indult egyáltalán, mintha nem lenne üzemanyag, vagy szikra az üzemanyag begyújtásához, indításkor pedig a kijelző teljesen elhalványodott!
Gondolom a hozzáértőknek mondanom sem kell, hogy aksi probléma volt, ja és még egy tünetet megemlítek, mégpedig a kijelzőn lévő digitális óra folyamatos késése!

Az akkucsere az említett problémákat természetesen megoldotta és azt még hozzá tenném, hogy a szerintem gyári Motorcraft aksi volt benne!

Remélem tudtam segíteni valakinek!
« Last Edit: 2014 October 02, 12:24:09 pm by xinosz »